Programma mini-symposium ‘Van onderzoek naar beroepsonderwijs’ bekend

Samenwerking tussen wetenschap en beroepsonderwijs is nog geen vanzelfsprekendheid. Daarom ontwikkelt de AWVB, in een unieke en structurele samenwerking met het mbo, lesmodules op basis van kennis uit wetenschappelijk onderzoek. Op dinsdag 7 november 2023 organiseert de AWVB in Tilburg een gratis mini-symposium over het belang van deze samenwerking en presenteren we onze verschillende lesmodules voor zorgopleidingen en zorgorganisaties.

Ook neemt Frank Bluiminck (directeur MBO Raad) onze vijfde en nieuwste AWVB-lesmodule ‘Belevingsgerichte zorg voor ouderen met een verstandelijke beperking’ in ontvangst. En gaat Suzanne Verdonschot in een lezing onder ander in op het bouwen van een positief leerklimaat. Hieronder vind je het volledige programma.

Het mini-symposium ‘Van onderzoek naar beroepsonderwijs’ is bedoeld voor betrokkenen bij beroepsopleidingen voor (toekomstige) zorgprofessionals en/of betrokkenen bij opleidingen of interne academies van zorgorganisaties voor mensen met een verstandelijke beperking. Zoals docenten beroepsonderwijs, praktijkopleiders, onderwijsontwikkelaars, opleidingsfunctionarissen, bestuurders, managers en beleidsmedewerkers.

Het mini-symposium vindt plaats bij Tilburg University, Simon gebouw, Prof. Cobbenhagenlaan 225, 5037 DB Tilburg, in Zaal S8: Simon gebouw | Tilburg University

Mocht je je nog niet hebben aangemeld; dat kan nog steeds! Mail naar awvb@tilburguniversity.edu o.v.v. naam, organisatie en functie.

AWV201 Programma_lesmodules_V2