Warning: include(/home/id70123/domains/awvb.nl/public_html/wp-content/themes/awvb/dist/svg/sprite.symbol.svg): failed to open stream: No such file or directory in /home/id70123/domains/awvb.nl/public_html/wp-content/themes/awvb/header.php on line 67

Warning: include(): Failed opening '/home/id70123/domains/awvb.nl/public_html/wp-content/themes/awvb/dist/svg/sprite.symbol.svg' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/id70123/domains/awvb.nl/public_html/wp-content/themes/awvb/header.php on line 67

Nieuwe website AWVB

Welkom op de nieuwe website van de Academische Werkplaats Leven met een verstandelijke beperking (AWVB)! Op www.awvb.nl zijn de thema’s waar we onderzoek naar doen overzichtelijk gerangschikt, evenals onze praktijk- en onderwijsproducten voor mensen met een verstandelijke beperking, hun naasten en – toekomstige – zorgprofessionals.

Socialmedia-post-websiteAWVB

De AWVB richt zich op het ontwikkelen van nieuwe kennis en op het delen van deze kennis met mensen met een verstandelijke beperking, hun naasten en zorgprofessionals. We vertalen de uitkomsten van onze onderzoeken naar toegankelijke praktijk- en onderwijsproducten voor de gehandicaptensector. De producten zijn makkelijk terug te vinden op deze nieuwe website. Van webapp tot factsheet, en van lesmodule of training tot podcast.

Daarnaast is op deze website alles te vinden over onze organisatie, onderzoeksthema’s en is er een uitgebreid archief met informatie over onze huidige en afgeronde onderzoeken. Ook bevat de website het laatste nieuws van de AWVB, inclusief evenementenagenda. En uiteraard is er een makkelijk lezen-gedeelte, in begrijpelijke taal voor iedereen.

Kijk regelmatig op www.awvb.nl en blijf op de hoogte van onze onderzoeken en praktijkproducten!

Over de AWVB

De AWVB wil bijdragen aan de kwaliteit van leven en zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en hun naasten. Samen met hen en met zorgprofessionals werken we aan kennisontwikkeling en kennisdeling. Op basis van wetenschappelijk onderzoek maken we toegankelijke en direct toepasbare producten voor de praktijk. De AWVB is onderdeel van Tranzo, het wetenschappelijk centrum voor zorg en welzijn van Tilburg University. Tranzo maakt deel uit van de School of Social and Behavioural Sciences (TSB) van Tilburg University. Op de website van Tilburg University blijven we uiteraard ook vertegenwoordigd.